Content top

U bevindt zich hier: Home / Nieuws / Koudijs bouw en onderhoud in de pers

Koudijs bouw en onderhoud in de pers

Innovatieve samenwerking tussen Bouwers van Braam-Minnesma, Thunnissen Bouw en Koudijs bouw en onderhoud.

06 december 2013,

Bouwers van Braam-Minnesma, Thunnissen Bouw en Koudijs bouw en onderhoud worden samenwerkingspartners. Met een aandelenoverdracht (van van Braam-Minnesma) is de samenwerking bekrachtigd. De samenwerking tussen de drie bouwbedrijven past in hun visie om zich te richten op het model van total cost of ownership (TCO).

Focus op integraal onderhoud                                                                               
De focus bij de samenwerking ligt op het aanbieden van integraal onderhoud en meerjarenplannen om meerwaarde te bieden op het gebied van beheer en onderhoud. TCO wordt ingezet voor een totale en integrale kwaliteitsbeheersing. Dit sluit in de praktijk goed aan bij de LEAN werkwijze, het ontwerpen en bouwen met BIM en het integraal ketenmanagement, die allen ook gericht zijn op efficiëntie en het centraal stellen van de klantwaarde.

Harrie van Noorden, directeur Thunnissen: "In een markt die terugloopt, valt veel te winnen als je op de juiste manier samenwerkt. Dat hebben wij de afgelopen jaren ervaren in het co-makership met Ymere. De markt vraagt om verdergaande specialisatie en een hoge kwaliteitsstandaard. Door deze samenwerking kunnen wij hierop optimaal inspelen."

Gericht op innovatie
De ervaring van Thunnissen Bouw met het werken in co-makership en het modelleren in BIM, gecombineerd met de deskundigheid van van Braam-Minnesma en Koudijs op het gebied van onderhoud, renovatie is een ideale combinatie. Op deze manier wordt het wiel niet opnieuw uitgevonden en wordt de ervaring en expertise van de drie bedrijven direct efficiënt ingezet.                                                            

De dagelijkse leiding van van Braam-Minnesma en Koudijs bouw en onderhoud wordt gevoerd door Peter van Gelder vanuit het kantoor van Van Braam-Minnesma in Wormerveer. Peter van Gelder heeft 28 jaar ervaring in de bouwwereld. "Deze samenwerking is gericht op innovatie en past bij mijn denk- en werkwijze. Met volle overtuiging en energie ga ik dan ook deze uitdaging aan", aldus Peter van Gelder.


Bekijk ook:

Content bottom
Koudijs