Content top

U bevindt zich hier: Home / Onderhoud & Renovatie

Onderhoud en renovatie

Koudijs bouw en onderhoud zet door het hele land gespecialiseerde vakmensen in voor renovaties, spoedeisende reparaties en herstelwerkzaamheden. Opdrachtgevers kunnen eveneens bij ons terecht voor langjarige onderhoudscontracten, ook voor projecten die niet door Koudijs bouw en onderhoud zijn gerealiseerd.

Koudijs bouw en onderhoud heeft zich in korte tijd ontpopt als betrouwbare partner voor de retailsector. Voor diverse grote nationale en internationale retailorganisaties zijn projecten uitgevoerd. Niet alleen het moderniseren van bestaande verkooppunten maar ook de realisatie van geheel nieuwe vestigingen is bij Koudijs bouw en onderhoud in goede handen. 

Een gespecialiseerd bedrijfsonderdeel is Isotrek. Isotrek is zeer vakkundig op het gebied van duurzame schoorsteentechnieken en als "meesters in rook en stook" zorgen zij er voor dat u veilig en optimaal kunt genieten van uw open haard. Vakkundige en gemotiveerde medewerkers staan klaar om al uw problemen op schoorsteengebied en open haard kanalen te verhelpen. 

 

 

 

Content bottom
Koudijs